Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Definition : Ängslan

det är upphöjt,
nedsänt i flytande nivå,
så sjunkande i sin fallenhet,
att jag flyger högt över molnen

jag har höjd nog
att nästan slå ihjäl mig
när jag väl faller




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-14 13:06



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) ja så kan det vara.. men det är väl skönt där uppe ?
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé