Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en återvändande text jag skrev under brytningsåret 1983 ...
Lite förvånad över hur aktuell den stundom kan kännas än idag!



Något du vet ...

 


Något du vet
- men säger är din egen hemlighet
Något jag vet
ej är min angelägenhet ...

Något du mig ber
om att få se
- Något jag ej
kan förmå mig själv
att till dig ge ...

Något du tror
finns där och inom mig gror
Något jag ej vet om
- fastän det sägs att
jag nu är stor ...

Något du vet
- men säger är din egen angelägenhet
Något jag vet
stämmer ganska väl
med bådas vår verklighet ...

 

©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-18 01:47



Bookmark and Share


    lindhag
Jätte bra...man får verkligen använda hjärnan för att få ihop bilden..alla bär vi våra inre världar som gör andra nyfikna eller skrämda..i bland förstår vi dom..i bland tolkas dom felaktigt..och ibland tror vi dom finns, fast dom inte gör det :)
2006-01-29

    fina
så vackert........
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP