Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Papp.


Ove, det överjävliga.

Du är så liten.
Du betyder ingenting.
Som andras dikter.

Lika tom på mening.
Lika tom på innehåll.
Ditt liv är en lögn.

Som en naken stjärt
i den karga vinternatt
vi har utanför.

Jag är sanningen.
Du kommer inte undan.
Jag vet att du vet.




Bunden vers (Haiku) av Brynolf
Läst 228 gånger
Publicerad 2011-12-15 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf