Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är det nära.


Ove Ovärd.

Ove Ovärd är ditt namn.
Kanske inte enligt Skatteverket.
Men enligt mig.
Och vi vet ju
att det är vad jag säger
som räknas i slutändan.
Och inget annat.
Har inte jag sagt det är det inte så.
Ove Ovärd ÄR ditt namn.

Du är ovärdefull.
Du betyder ingenting
alls
över huvud taget
faktiskt.

Du är en pissmyra.
Vet du varför det heter "pissmyra"?
Man pissar på dem.
Inte bokstavligt alla gånger,
vissa gånger med bokstäver.
Men det svider lika mycket
att få i ögonen.
Jag vet.

Snart är det dags.




Fri vers av Brynolf
Läst 274 gånger
Publicerad 2011-12-15 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf