Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som varit där

Vi som vandrat
I mörka dalar
Och simmat med ångest
I överflöd
Vi som slagits
Med våra tankar
Som kunnat bli våran död
Vi vet vad helvetet luktar
Så vi vet nu idag
Vad livet är värt
Så vad du än känner
Lova att för alltid hålla livet kärt
Men om mörkret ändå kommer
Och paniken gör dig svag
Försök att samla dina tankar
Försök att leva dag för dag
Kom ihåg att älska mycket
Ha många runt omkring
För när mörkret kommer
Och du inte har någon där
Ja då har du ingenting











Fri vers av ordskalv
Läst 1716 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-15 23:47



Bookmark and Share


    Phantasos
Hit me baby one more time! (Ev förlegad popkultur-referens).
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv