Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15-12-2011 Torsdag.


Sanningens glädje

Den oåterkalleliga glädjen
över att ändå vara vid liv,
öser jag ur kärleken till en Gud.

Kom, lyssna på mig!

Lev i den otvivelaktiga glädjen
som sprudlar ur mitt kärleks inre.

Kom, låt oss ryckas med!

Den sanna kärlekens glädje
överrumplar ovetande grannar
och sänder välsignelsen in i märg och ben.

Kom, vila ut från stormen!

Från djupet av mitt inre
hörs min bön
om din välgång
och sannings glädje.

Kom, låt oss leva!




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 1825 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-16 11:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
om en varm omfamnande bön.
2011-12-18

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt livsbejakande!
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP