Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
----


Slowmotion

Vad har de tysta i sina ögon?
Efter en kväll av sönderslagna tårar finns det allt att förlora
En stad
Mot detta
Vi vrider oss sakta och du tvingar dödsrycken närmare
För i en värld av slöjor är det lättare att tömmas än att
Tvinga gråsamheten på flykt

Jag kryper igen
För jag har ingen plats att
Stå på
Så här sitter jag med sönderslagna armar och hoppas på
Att kunna dela vinden i bitar
Är jag mänsklig?




Fri vers av Nephre
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-16 12:35



Bookmark and Share


  cilax VIP
ruskigt, smärtsamt. Vackert diktat
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre