Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passagerare

Du säger

att vi befinner oss
roterande
i samma timmar
och minutrar

Vibrerande

Men jag har aldrig sett
ditt ansikte utan
utan din mask

Aldrig sett
dig sjunga

om fågeldrömmar










Fri vers av Nephre
Läst 266 gånger
Publicerad 2013-02-21 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre