Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindslyse (skitstövlar)

Stannat



Det är nu jag ser den

(pappershalsar)


Trasselskalle



Jag går omvägar för att hitta
närmare
för i min hall finns det inte längre

och jag saknar dess plats
(glödlamporna skakar sina huvuden)

Jag är sten
under fötterna

den släta
och konstgjort angenäma

Avstånd

Läpparna vandrar iväg
och jag kvider tyst i
den elektriska vinden


(marmorstatyer)











Fri vers av Nephre
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-11 21:25



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
förstår känslan. bra
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre