Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråstenshjärta

Tjockt
svart
det väller ur munnen


(decibel mot stumma väggar)

ögonen fästa på
det som stelnat


jag brister (och jag hatar det)


Asfaltshud




Gråstenshjärta




och i viskningarna
som ålar sig över golven



hör jag mitt namn
skändas













Fri vers (Fri form) av Nephre
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-12 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre