Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faceoff

Vi väver våra broar
och jag kastar ansiktet mot marken

Varsamt för att inte krossas

men med
ursinnets bultande kraft
(bruten handling)

Elektriskt pulserande
blått

för att upphäva
magnetism




Mitt ansikte är ditt

och jag vill
ha tillbaka det









Fri vers av Nephre
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-24 17:22



Bookmark and Share


  cilax VIP
vackert
2012-09-24

  Larz Gustafsson VIP
What a tangled web we weave...
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre