Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fenixdrömmar (när cirkeln sluts)

Pallen står i köket med trötta ben
Skaver sitsen mot kökslampans ljus
och funderar över dagen
som aldrig vaknade




Hon som saknades


Mina glömda ord är
alla döda nu

för jag stal deras vingar

Åt upp dem

medan jag
grävde gravar att
lägga mina bilder i

Imaginära och utan kropp
men de glödde för några
skälvande ögonblick

Fenixdrömmar



Återigen är de ansiktslösa
och bortglömda


och cirkeln är sluten igen















Fri vers av Nephre
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-13 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre