Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strecket

Bakom ögonen radar jag upp
orden på led

spökmunnar

Variga blåsor på händerna


Medan jag betraktar symbolernas dans över huden
drar jag ansiktet bakåt

som för att
svälja mina flämtningar




flammornas bestämda takt över marken (hittar inget)

Imorgon minns jag inget








Öppnar fönstret










Fri vers av Nephre
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-04 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre