Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passage från nattkröken

 

 

Släck ljuset, sade du
och jag famlade efter knappen.

Trefas växelström

 (de
  regeringstrogna
  styrkorna)

banar sig fram genom wolframspiralen
som gör motstånd in i det sista

skickar ett emissionsspektrum
buret av fotoner
vågfunktioner

 (ett rop
  på hjälp)


Klick


Snart nog blir natten till varm halm
mustigt doftande
Vi blir skära smågrisar, andas
med de leriga trynenas rytm.


Klövar slår mot drömmens
stampade jordgolv.




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 529 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-17 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund