Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bytesplats. Morgongåva.




Ljuset slocknar, i ditt rum;
jag regnar till golvet som aska

Rummet vilar; jag sprider mig
i väggarna, deltar i bytesaffären

Du i din hud
sveper den närmare kring dig
väggarna och huden är samma, bara
olika perifera;

bytesplats, andningshål, nervyta

Du når längre.

 

*



dagsljuset väller
in i ditt rum

Från fönsterplats, jag
slickar guldet ur spannen

Jag faller ur väggarna
med en takt
ger den till dig

Och du gjuter någonting inuti mig
av guldet
morgongåvan -



Du når längre.




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-19 11:35



Bookmark and Share


    tramp
sköna formuleringar här

bra !
2011-12-21

    ej medlem längre
vansnnigt vackra ordkompositioner!
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund