Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inskription

 

 

När de hade öppnat henne
vrängt ut och in och spänt upp för att torka
så framträdde äntligen skriften


Men det skulle dröja ännu en tid;
svullnad måste bli pergament
och rödglödgade rispor transkriberas
till trollformeln


Algoritmen
för att diffundera genom väggarna och golven

bli sorlet i natten

gatlampornas skådespel


genom persiennerna




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-18 01:23



Bookmark and Share


  Börje Larsson
bra, starka bilder som funkar....
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund