Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sköra tråden

Älskade dig så



för mycket och för lite



tråden höll inte




Bunden vers (Haiku) av Peter Boström VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-17 17:27



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
läste den tre gånger..då satt den ..fin*
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP