Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andarna

Om jag kunde


Om jag kunde
släppa ned all

oro

utför en stege

så långt ned
som till himlen

eller


eller

vad som där är

Inte nu


Inte nu

kanske sen


Nu kommer dom

Andarna

Nu kommer dom
som inte finns

där på stegen

utför

långsamt






Fri vers av Peter Boström VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-17 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP