Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbilden


Ett tyst andetag

stum

orden som vill

sitter fast
som kittet i fönstret

Fönstret

speglar orden
som sitter fast

Spegelbilden

vacker
förförisk
omedelbar

men

bara en

spegelbild

av de ord

jag lämnat




Fri vers av Peter Boström VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-17 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP