Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du viskar i mitt öra





Jag finns alltid vid din sida


sviker dig aldrig



Jag lyssnar på dina bekymmer


hjälper dig om jag kan



Jag viskar i ditt öra


älskar dig alltid













arja savela 17.12.2011




Fri vers av arja savela
Läst 455 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-17 20:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och ömsint äkta kärlek
2011-12-18

    maija tuori
Så ,ödmjukt och vackert är äkta kärlek
2011-12-17

  Bibbi VIP
Amen!
2011-12-17

    ordskalv
Man borde vara mer slösaktig med dom där orden till sina nära och kära. Du har så rätt!
2011-12-17

  Ronny Berk
så fint tänkt och skrivet; omtänksamhet och kärlek...
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela