Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hasta...



Ju fortare man rör sig desto långsammare går tiden

Det finns säkert även annat som är fel
Men det är väl relativt?




Fri vers av alfa VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-01-18 17:51



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Man måste ju fnissa till...

Välfunnet.
2006-01-19

  Christer VIP
du lockar alltid fram det där lilla leendet. Snyggt!
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén