Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mamma är solist och sjunger mest sånger till Herrens ära


Lovsång utan slut

Sol på klarblå himmel
gräset är så grönt
blommorna dom lyser
är härligt varmt och skönt
och mitt i allt det vackra
står du och sjunger ut
en tacksång till din Herre
en lovsång utan slut








mare










Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-28 19:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2012-05-31

  Lars Hedlin
Evigheten!
2012-05-30

  ResenärGenomLivet VIP
Helt underbart. Han tronar på våra lovsånger.
2012-05-28

    Tea Alex
Underbart med lovsång! :)

Vad glad jag blev att läsa detta!
2012-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar när man i möten kommenderas att sjunga lovsång. Jag vägrar alltid. När den kommer spontant är en annan sak.
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP