Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kapitel 4




jag är ingen trisslott...

...

då dina vassa naglar trängar igenom min yta
känner jag öppna sår blödandes igen
ja, det är som du säger
jag kanske trycker undan saker
låter dem bero

du tolkar skalpellvasst de delar
som jag knappt själv känt på
jag vänder mig inåt för att känna
och letar i min historia efter grässtrån
att hänga mig i

...




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-09 23:14



Bookmark and Share


    Anna B
vilka metaforer.
underbar text, jag gillar.
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric