Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilis julstuga utmaning..




En riktigt God Jul

 

Och det klappas hit och det lackas dit
för mamma, pappa alla går i dansen och
bom fadderallanlej : Helan går! 
Så blev den andre utan och
fy skam för ingen ville ha - Vaddå?
Så tändas tusen julejus; och
det händer att ett och annat hem
brinner opp; Men snart kommer änglarna
att landa och hejhopp min sköna
vi kan dansa andra hållet -
Vi slår in allt i glanspapper och
tejpar ihop!

Hej tomtegubbar slå i glasen och
låt oss hoppas;

Att i alltihopa inte går i kras sen

 




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-20 22:30



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Jepp, där fick man sig det skratt som uteblir om man inte går in och läser dina alster här. Tack!
2011-12-30

  Måna N. Berger
... och låt oss lustiga vara.. Lysande juldikt, lysande i mer än en bemärkelse. Må inga stugor brinna ner i år och må ingen stå där med fy skam..
2011-12-20

  Lili Samuelsson VIP
en riktig juliger dans. tack för att du antog utmaningen. den var inte självklart lätt,puss
2011-12-20

  Monika A Mirsch VIP
Livet i ett nötskal även i julen - goder jul till dig med!
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren