Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sajtens oroliga hörn - nytt från Poesiposten

Ingen kan väl ha undgått att vår älskade sajt under de senaste veckorna kommit att fläckas av starka högljudda motsättningar mellan de poetiska fåglar som häckar i den träskartade del av sajten som går under namnet den religiösa ankdammen - men inte bara inbördes strider försigår - även fåglar som alls icke hör hemma i den gudomliga dyn har involverats.
För att komma till rätta med detta har inom sajten, från den intresserade jägarkorpsen, framförts krav till redaktionen på skyddsjakt, främst på de mest aggressiva artena - "Större julhatare" och "Gnällig helvetesvipa"
Utredning pågår.




Övriga genrer (Essä/Recension) av papillon
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-19 23:07



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Äääh, bomba den där jääla julen säjer ja', area bombing, de e grejer de!
2011-12-20

  stenen/ Yv Ericsson
vad spelar det för roll om man hatar julen?
det är samma visa vareviga år
en tradition faktiskt:)
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

papillon