Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fotografi


vrida
förvränga
sudda
försvaga
större
mindre
mörkare
ljusare
förstärka
grötig
sne och fel

En bild.
Det ansiktet....

krokig
kornig
varmare
kallare
dimmig
förgylld
hårdare
mjukare
svagare
tydligare
orörd och trist

Jag gör allt jag kan!
Varför...

fulare
finare
målad
tecknad
säckig
uttänjd
grynig
såsig
veckad
sotig
vacker och klar

Men hur jag är kladdar,

bleker och förstör

så föreställer bilden



mig.




Fri vers av Lana
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-01-18 17:53



Bookmark and Share


  Quenjajamensan
Jag vet inte om jag gillar formatet

jo, jag använder det själv ibland, men är tveksam även då

däremot är texten klar och träffar mitt i prick! Kunde inte gjort det bättre själv (för vad nu det är värt)
2006-01-18

  Linda Antoinette
Den var väldigt bra :) Gillar hur du skrivit den, med bara ord liksom.
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lana
Lana