Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lita



Tunna andetag
ebbar ut i natten

Stora ögonblick
förklädda som nonchalanta bortshas

Vilka kan man lita på frågade den tunna och den tjocka
till och med den tvåhuvade frågade mig det idag

men jag skakar på huvudet
vad fan vet jag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-20 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*