Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att redan såväl grapefrukt, citron, apelsin som pomerans blivit beskaldade här, är turen nu kommen till juläpplet.




Rutinerna (julstugan)

 



Ett kanderat juläpple
slungat rakt ut i dödrymd
känner fortfarande en massa
fantomupplevelse
av att vistas i ett gravitationsfält
när det regelbundna minnet av
kvällen kommer




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-20 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund