Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pekbok 1.1

 



1

Loke leker.

2

Loke pekar.

3
Loke luktar på boken.

4

Loket åker.

5

Dockan låter.

6

Loke blir tokig.

7

Loke öppnar luckor:

8

Elak pojke. Snäll pojke.

9

Loke lägger pussel.

10

Loke leker med LEGO.

11

Loke liknar Loke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa av TrollTörnTrappan VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-20 21:24



Bookmark and Share


  Nanna X
skön miniadventskalender i stil med Eva Erikssons Max-böcker
gillar särskilt sista raden
2011-12-20

  Monika A Mirsch VIP
och han den tredje draperar sig - skönt, nu kan vi krypa till kojs
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP