Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En långdragen historia

Ibland tappar jag mig där allt gick över
någonstans mellan ingenstans alls och
återvändsgränden-

Där det borde vara avhugget och kort

Men hur många långa mil
får egentligen plats-

På ett knappnålshuvud




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-20 22:17



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
gäckande kontraster - och nu lämnade du mig på det blåa knappnålshuvet - ger mig en helt ny sikt
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren