Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland fortsätter jag, för er skull

Jag samlar skrik
på insidan
blir fler
blir större
drunknar i havet av mina osagda ord
nästan

bitar av min nyvunna stolthet
försvinner
när du tvingas livrädda mig
om och om igen

allt är för min egen skull
fast när jag egentligen inte orkar mer
fortsätter jag för dig,
för er

det är det som förväntas
och jag vill bara vara fri

det är inte lätt
att döva smärta
på andra sätt
än man är van




Fri vers av vilsen
Läst 556 gånger
Publicerad 2006-01-18 20:17



Bookmark and Share


    kyara
får tårar när jag läser den...kan spegla mej sj i den...otroligt bra!kram
2006-05-08

    Ängel i regnet
ojoj, du tar mig med storm igen. jag älskar dina dikter :) mycket bra !
2006-01-19

    livräddaren
du tar mig med storm!denna dikten är så sjukt bra så det finns inte...för precis så känne rjg också ibland,att man fortsätter för vännerna.helt galet bra gumman,bland det bästa jag har läst av dig min poetgud!
2006-01-19

  oprivat
Älskar dig! underbar<3!!!
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

vilsen