Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min vardag.


OVE!

En ensam man på krogen
super sig full
främlingars dömande blickar
ökar hans skuld


En man på gatan
täckt i blod

Folk passerar
och kommenterar
"Varför bör vi visa mod?
Blodet som kväver honom
är rättvisans ord!
Låt honom ligga där
det är lika bra
för svinet lär
dö idag"




Fri vers av Brynolf
Läst 237 gånger
Publicerad 2011-12-22 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf