Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

En outgrundlig



längtan efter dig och mig



Den vissnar och dör




Bunden vers (Haiku) av Peter Boström VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2011-12-22 20:39



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
kärleken kan vara
ett sånt sorgeligt äventyr
fin och lite annorlunda haiku
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP