Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöflingor


Mitt vintermörker


lyser upp all din oro


snöflingor faller




Bunden vers (Haiku) av Peter Boström VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2011-12-22 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP