Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon gång måste du bli du.

flyter längs strömmen
och du gråter medströms
 för du vågar inte
gå emot i IKEA land

du är bakgrundbrus
 inget alls speciell
i det allt du säger
 så säger du ingenting




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-22 22:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klockren titel...
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric