Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland undrar jag

Ibland undrar jag
Älskade du verkligen oss?
Din familj,
Betydde de verkligen något för dig?
Eller var repet runt din hals,
mer kärlek?
Var smärtan,
mer kärleksfull?
Ibland undrar jag,
varför du inte försvann tidigare,
så jag kunde ha sluppit denna smärtan.
Du har fått mig,
att bli lika ego som dig.

Min smärta,
har blivit mer kärleksfull,
än min egna familj.




Fri vers av Alva Göransson
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-23 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Göransson