Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gröna linjen

 


       ding-
       dang-
       dong

 

 

En afton kliver någon
av med utfällda rovdjursklor
sidsteppar rälsskarvarnas bultande
slagserier av uppercuts


sätter en trotsig
hand mot perrongen och en
i veka livet på skymningen


klöser två revor från öst
till väst, låter dej välja
vilken du vill


senare ångrar du dej
med den ena hårt rullad
pressad mot linea alba




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-29 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund