Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funnet djupt i arkiven.

 




In vitro

 

Här handlar det som vanligt
bara om måsarna.

Tallarna, och sjön. Bilden är densamma
men blekt av solen idag.
Jag kramar den hårt med vänsterhanden,
för att skörda stillheten och fjättra den.
Men inget sipprar ut, och allt
jag fångar är det tysta bruset.

Du, med dina frågor, jag,
med svaren.
Min egen ekar ohörd.

Bromsarna
har mätt upp avstånden
ännu en gång och landar,
avger rapport.

Jag känner deras svar;
budbärarna ges skulden.




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-03 10:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
åh. så vackert.
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund