Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossade hjärtan

Krossade hjärtan
Dansar rytmiskt
Till gårdagens inferno
Krossade hjärtan
Bär svärtans
Syrliga stank
Som en sköld
Som en slags sorg
Mot ännu en kärleksaffär
Krossade hjärtan
Är alltid krossade hjärtan
Så länge man
Vägrar att älska igen




Fri vers av ordskalv
Läst 272 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-25 11:58



Bookmark and Share


  helenita VIP
Gillar!! Krossade hjärtan... Så fint
Känner igen...
2012-03-22

    Phantasos
De andra säger det ganska bra, så jag säger: hell yeah!

Det jag verkligen tycker tilltalar mig, bara sådär, är formuleringarna. Dans, gårdag, inferno, krossad, vägra, etc.

Bra, bra, bra. Bra!
2012-01-12

  freathe
Insiktsfullt och vackert, fina formuleringar och lätt att ta in och själv relatera till. Mycket bra!
2012-01-08

  Kalle.O
"Krossade hjärtan
Är alltid krossade hjärtan
Så länge man
Vägrar älska igen"

Så j-a bra!
Applåd!
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv