Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns personer som "knycker" meningar ur mina dikter...kanske kommer jag att nämna namn..


Lägger INTE ut allt..

Självklart att jag INTE lägger ut
alla mina texter på denna sida..
finns för många som tycker så mycket
och för mycket inbördes beundran..
det är och kommer ALDRIG vara utvecklande !








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-28 10:39



Bookmark and Share


  Järnkatten
Sorgligt..:/..
2011-12-30

  Bibbi VIP
Håller med.
2011-12-30

  La Magnólia VIP
Tragiskt att det ska vara så! Visst ska vi inspirera varandra .. men inte kopera! .. Du har ändå ett "försprång" genom att dina dikter dateras här .. även om det ibland kan kännas som en klen tröst ...
2011-12-29

    Tea Alex
Nä, precis som man inte berättar allt för alla lägger man inte ut alla texter här. :)
Klokt att fundera över vart ens egna integritetsgränser går.
2011-12-29

    lory
fruktänsvärt...att bli drabad på detta viset....deras förlust och INTE DIN!
2011-12-29

  Vici
Precis börjat lär mig detta!

Vissa alster vill man kanske skydda
lite särskilt så då gäller det
nog att inte publicera allt här, nä...

Tack för påminnelsen!
:-)
2011-12-29

  Lars Hedlin
En del tankar och dikter är för en själv också..finns mycket som jag inte heller lägger ut här..
2011-12-29

    ej medlem längre
Tyvärr, det är baksidan av att lägga ut sina texter öppet!
2011-12-28

  Lars E Jönsson
så är det i den fira rymden, trist men inget man kan göra
2011-12-28

  Stefan Viljehammar
Lägger ut ALLA mina dikter.
Tycker allt jag skriver är sååååååå braaaa!!!

:-)
2011-12-28

    MaryMo
Trist. Trist trist trist... men ändock en komplimang?
2011-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Plagiatörer är levande fattigdomsbevis.
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP