Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myren

Den stora blöta myren

jag går ut

Doften av hjortron
en blues i mitt huvud
mäktiga ekande slag

Jag sugs nedåt för varje steg

Mitt på myren
känner jag närheten till

himlen

Närheten till allt

Vem är jag
Vart är jag på väg

En stor älg kliver plötsligt
över myren med stora steg

Ett ögonblick
Ett tecken
En händelse

Ett vara i nuet

Det blir inga hjortron

Livsfrågorna för nära

Jag blir stående

nedsjunken
i den blöta myrens

mylla




Fri vers av Peter Boström VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-25 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP