Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan bara inte låta bli ...




Dagmar ...

... är ingen blåst tjej
även om hon blåser allt och alla
så ock dig och mig ...

Hon är ingen dam
som ger dig en varm kram
Hennes andedräkt är mild
men dräpande vild

Ställ inte ditt fönster på glänt
ty det som återstår
när hon ditt hem ej förbigår
är inte kyssen hon sänt

Nej, 
Dagmar är ingen snäll tjej
Det är liksom inte hennes natur
Där hon drar fram
handlar det inte om
vem hon blåser näst
blott bara om hur

ty det är det hon gör allra bäst







Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-26 03:29



Bookmark and Share


    lory
bbbrrrrr..vad det blåser här.....fint
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP