Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katten I

 

svarta katten smög

genom stängda dörren

viskade i mitt öra

om en runpromenad

en annan dag

 

var det på riktigt?

 

det var mer än verkligt

jag kände ju pälsen

svarta strumpan vid fotänden

när jag satte mig upp




Fri vers av Nanna X
Läst 621 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-26 05:51



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
Kittlig :)
2011-12-30

    ej medlem längre
gillar också det gåtfulla. mystisk liten sak
2011-12-30

  objekt3
jag drömde om min svarta döda katt inattas
jag höll honom, min levande katt och två andra katter i famnen
2011-12-27

  Vind
Skönt och gåtfullt eterisk kattepos...
2011-12-26

  cilax VIP
textsändares skälvnig sänder vågor
stängd, svart, run
ord som strålar
2011-12-26

    ej medlem längre
little dreamer!!!
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X