Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord räddar liv..

Skriva kan dom flesta
men att skriva så det berör
det kan inte alla..

"Du penna som hålls fången
av en skapar hand..
tack för att du hjälper till att förmedla"

Ord skrivna med känsla
hjälper, inspirerar andra
att fortsätta gå livets väg..

Du som bär "ett budskap"
skriv ut så andra får läsa
för du kan rädda liv..








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-07 11:52



Bookmark and Share


  Anjeska
Tack för uppmuntran!
2012-01-08

  Bibbi VIP
Massor av applåder!
2012-01-08

  ULJO
Tänkvärda ord från din penna
2012-01-08

  Lars Hedlin
Mycket sanning i denna :)
2012-01-08

  Vici
Ett viktigt och
tänkvärt budskap
fint
förmedlat!
2012-01-08

  lodjuret/seglare VIP
Ja och ibland är det vad som står mellan raderna som är det slags nektar läsaren skall lockas att dricka sig full till av förnuft och ädla känslor. Fin.
2012-01-07

  Hanna Mari Wallin
omtänksam dikt om medmänsklighet...

vackert budkskap...
2012-01-07

  Larz Gustafsson VIP
Guds Ord räddar från helvetet.
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP