Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är lugnt nu.


Ove, farväl.

Tiden har gått
utan att jag fått
svar.
Mitt öga är blått
mitt liv är grått
och jag är anmäld för brott.
Eller nåt.

Du ringer polisen IGEN?!
Det var ju bara julskinka och rohypnol
Flunitrazepam
Julegran
Berusad på glögg, täckt i garn

Hoppas du mår dåligt nu.
Har ångest och är äcklig.
Ditt liv är nu på bristningsgränsen
och ditt samvete är bräckligt.

Det är bara jag som säger sanningen.
Ove.




Fri vers av Brynolf
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-27 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf