Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går inte lägre


tillräckligt lågt
ställda förväntningar
gör att allt möjligt
skoj händer

händer att man
då skuttar runt
på fingertopparna
i sin spegelsal

ställer man
i runda hörn
i ens spegelsal
i stället frågan

När är man rättvänd?
händer det
att man hamnar
på fötter














Fri vers av alfa VIP
Läst 475 gånger
Publicerad 2006-01-19 18:08



Bookmark and Share


    Erika H
Lågt ställda förväntningar i en spegelsal med runda hörn.
Tycker det verkar vara en lek istället.
Och vad föredras?
Det som känns bäst för stunden!

Njuter av din text och de bilder som kommer till mig.

erika
2006-10-07

  JMR
jag gillade denna betraktelse av livet, speciellt den sista bilen....händer det att man hamnar på fötter, dubbeltydigt och läsvärt.
2006-01-23

  Propella
Strålande! Det är snurrigt och upp och ner och jag gillar det galet mycket!
2006-01-19

  Sanningsägaren VIP
Här HÄNDER det saker..:)
Än en gång visar du framfötterna..
blev ju helt underbart vrickat detta i slutänden mannen!
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén