Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är Gud här egentligen........

Var är jag?

Religiösa fanatiker

En kamp

Ordets makt

eller....

barnslighetens makt

Orden kastas som soppåsar
ned i en soptunna

Helig är ordet

Vanhelgat

Här skjuter man skarpt

Sårade själar slickar såren men
reser sig på nio

Vem är Gud här
egentligen........

SORGSET
följer jag dramat

Där ute
ute i världen
är ordet

inte självklart




Fri vers av Peter Boström VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-27 21:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alla bibeltroende fundamentalister borde avrättas.
Först och främst Larz Gustafsson.
Sedan blir världen lika god som vi genomgoda, präktiga filantroper vill att den ska vara.
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP