Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt skrek på mig

allt skrek på dig
på mig

lämna mig ifred
vill inte skada det rädda hjärtat

visste inte att det som stod mig närmast
var det jag behövde mest utav allt

försent att börja om




Fri vers av romeosjulia
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-27 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia