Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
27-12-2011 Tisdag. Förnedring, krig och stridigheter. Varför är världen fyllt med sånt?


Den obegriplige Gudens värld

Det är för sent i livet
för att bära berömmelse
med rak nacke.

Jag kan tänka mig att
aldrig kräva något av livet,
som såg oss dö på stränderna.

Vem vill nu leva i världen och
dansa framför synen av
vittnenas död och befrielse?

En värld så omöjlig att leva i
- den obegriplige Gudens hämnd.
Förvirrat gömmer sig mina tankar om
vänskap och trofasthet.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-28 10:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Djupa tankar om livet och varats mysterium....du berör något mycket mänskligt och stort här.
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP