Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade dotter


Dina tårar smärtar

Så ung
Så sårbar

Jag kan trösta
mina ord räcker inte

Jag kan hålla om
min kärlek räcker inte

Jag kan välja åt dig
men du måste besluta själv

Din ungdom så vacklande
i gränslandet

till vuxenvärlden

Älskade dotter

Jag ser dig
ser din oro
ser din smärta

Jag finns här
när du behöver

Men vägen du väljer
den måste du gå själv






Fri vers av Peter Boström VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-28 20:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Det är jobbigt att se ...men inte kunna göra något...
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP